Coöperatie

Een smakelijke investering

Ooit al gehoord van een bierarchitect?

Toegegeven: de woordspeling zet je wat op het verkeerde been. In ons geval gaat het om een milieugeëngageerde oud-architect, die nu biobier brouwt.
Dat milieubewuste is gebleven, want Biobieren Warmenbol brouwt zijn bieren volledig biologisch.

Voor ons biobier gebruiken we uitsluitend pure en biologische ingrediënten. Additieven en hulpstoffen zijn tijdens het brouwproces strikt beperkt. Voor minder doen we het niet.

Maar ook economisch willen we een eerlijk model: we willen sociaal en in nauw overleg met alle betrokkenen werken, samenwerken met andere brouwers en overleggen met wie onze bieren drinkt.

Investeren in de toekomst

Investeren in de toekomst, dat is extra financiële ademruimte geven aan een initiatief waar je zelf achter staat.

Je bouwt een directe band op en je investeert in iets waar je in gelooft. Wellicht is Biobieren Warmenbol wel zo’n initiatief dat perfect past in jouw zienswijze: biologisch, coöperatief en met aandacht voor eerlijke handel.

De aandelen in de coöperatie Warmenbol zijn aandelen voor participanten – zogenoemde aandelen C.

Voel je er iets voor om in te schrijven op een of meer van die aandelen? Dan krijg je daarvoor een eerlijke vergoeding: een jaarlijks dividend dat de aandeelhoudersvergadering stemt of een vergoeding in natura. Aan jouw de eenmalige keuze bij de inschrijving op aandelen C.

Een ander idee is het om in te tekenen voor een biologische brouwerijbezoekbon op naam. Dat is niet overdraagbaar en dus kom je elk jaar zelf je bier halen in de brouwerij, zolang je leeft.

Interesse? Je kunt je te allen tijde aanmelden via e-mail.

Hoe het werkt

Je betaalt een eerlijke prijs voor onze bieren, we voeren een heel open beleid en geven onze aandeelhouders medezeggenschap in onze coöperatie.

Zo halen we de banden sterk aan met wie investeert in Biobieren Warmenbol.

Op welke vergoedingen je aanspraak kan maken als je je inschrijft zie je in het schema. Je kan ook kiezen voor dividenduitkering bij inschrijven op aandelen C.

 

Winkelwagen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.